Tündér Lili sétálója

Mi ez?

Tündér Lili sétálója egy olyan tanösvény, ahol a meséken keresztül eljuthatsz abba a világba, aminek ajtaja nyílhat a természetre, egy tündérkerttel rendelkező zsákfalu és közösségének természeti és kulturális értékeinek megismerésére. Sétád során megismerheted a tündérek világát a virágok között, körbejárhatod az egyre magasodó titokzatos labirintust, hallhatsz madárcsicsergést, vízcsobogást, báránybégetést, ősszel gesztenyekoppanást. Ihatsz Lili forrásánál az „élet vizéből”, letekinthetsz a kis falura, elmerenghetsz a naplementében. Ha ügyes vagy, és engeded, hogy a mesék térben és időben tündérszárnyakon repítsenek, akkor a tündérek mesebeli világában minden lehetségessé válik, még a rossz is jóra fordulhat. Olyan értékes időt tölthetsz családoddal és barátaiddal, mely pénzzel nem mérhető. Sétád során béke és nyugalom jár át, feltöltődve érkezhetsz vissza otthonodba. Tündér Lili sétálója, a tündérkert következő meséje visszavár!

Kövesd a varázspálcákat és állj meg a szusszanóknál. Ülj le egy padra, vagy ha az nincs, akkor csak a fűre/kőre, töltsd újra ezt az oldalt és olvasd el/hallgasd meg a szusszanóhoz tartozó mesét. Ehhez hasonló táblák jelölik a szusszanókat:

A szusszanókhoz tartozó mesét a Mesét kérek! gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanón találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Játékszabály

Tündér Lili (illem)szabályai

Tündér Lili sétálója hasonlít a turistautakhoz: bárki sétálhat rajta, de ezt mindenki kizárólag a saját felelősségére teheti!

Környezet

Óvd a környezetet, ne tépd le a virágokat! A szemetedet kérlek vidd magaddal vagy tedd valamelyik kukába:

Pálcák és táblák

Gondolj a többiekre és ne mozgasd el a táblákat! Ha esetleg valami hibát vagy hiányosságot észlelsz, kérjük jelezd nekünk a diodome kukac radiosd pont hu e-mail címen és igyekszünk gyorsan javítani.

Technikai dolgok

A telefonodon legyen bekapcsolva a mobilnet. A szusszanókhoz tartozó mesét a "Kérem a mesét!" gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanónál találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Ajálott felszerelés

Legyen a lábadon kényelmes cipő, hozd magaddal a jó kedvedet és egy telefont feltöltött akkumulátorral.

Babakocsi/kerékpár

Tündér Lili sétálójának minden része elérhető babakocsival, rollerrel, biciklivel egyéb kerekes eszközökkel is.

Kutya/egyéb állat

Hozhatsz magaddal bármilyen állatot, de kérjük takaríts fel utánuk, hogy a gyerekeknek ne kelljen kutyapiszokban sétálni.

Dohányzás

Kérjük mutass jó példát és a gyerekek előtt ne gyújts rá. Ha mégis megtennéd, kérjük, hogy a csikket vidd magaddal vagy tedd a padokra szerelt csikktartóba.

Kövess minket:
Tündér Lili sétálóját készítették: Diósdiak Diósdért egyesület, Luzsi Margó, Cili
Impresszum
Diósdiak Diósdért